Обстріл під Маріуполем: стало відомо число постраждалих прикордонників

Читать на русском
Вісім прикордонників були контужені в результаті артилерійського обстрілу з боку сепаратистів по позиціях Донецького прикордонного загону, що дислокується в селищі Сартана під Маріуполем.
Фото: Держприкордонслужба України

У результаті артилерійського обстрілу з боку сепаратистів по позиціях прикордонників Донецького прикордонного загону, що дислокується в селищі Сартана під Маріуполем, були контужені вісім прикордонників.

Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає «Слово і Діло».

У штабі АТО оголосили втрати української армії за 8 червняУ прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування 8 червня.

«Всього з 18.30 до 19.00 по прикордонному підрозділу було випущено більше 40 артилерійських снарядів. В результаті обстрілу пошкоджено будівлі і частково техніка. Втрат серед особового складу прикордонного підрозділу немає, в той же час вісім прикордонників отримали контузію», - повідомили в Держприкордонслужбі України в п'ятницю вранці.

Відзначається, що наразі підрозділи і резерви Донецького прикордонного загону приведені в бойову готовність.

Вчора, бойовики більше 50 разів обстріляли селище Сартана під Маріуполем.

Нагадаємо, сьогодні вранці у прес-центрі штабу АТО повідомили, що в результаті обстрілу Сартани отримали травми сім українських прикордонників.

Відзначимо, що через обстріли бойовиків без води можуть залишитися жителі трьох районів Донецької області та Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: