У Києві закрили частину книжкового ринку на Петрівці

Читать на русском
Дирекція книжкового ринку на Петрівці в Києві підтвердила інформацію про ремонт до 15 серпня 2017 року.

Частину популярного книжкового ринку на Петрівці в Києві закрили на ремонт з учорашнього дня, 12 червня, і до 15 серпня.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Сегодня».

«Закрили ряди з 46 по 59. Всім торговцям дали додаткові місця і попросили ущільнитися на час ремонту. Центральний прохід залишається відкритим. На ринку змінюють прозоре накриття, нам говорять, що ці ряди будуть утеплювати і навіть встановлять кондиціонери. Швидше за все, зросте орендна плата за торгові точки. Я, наприклад, переїхав на свій склад у тій частині ринку, де ремонт не проводиться», - розповів один з торговців Олег.

В Україні презентували Біблію для глухихВ Україні вперше переклали україномовну частину Біблії під редакцією професора Івана Огієнка на мову жестів.

У дирекції книжкового ринку підтвердили, що почали ремонт, і триватиме він за планом до 15 серпня.

«Так, ми почали ремонт у зв'язку з численними скаргами підприємців на протікання даху, оскільки він дуже старий, покрівлі вже 20 років. Ми вирішили провести ремонт у літній період, коли сухо і тепло, йдучи назустріч підприємцям. Зараз закриті в зоні ремонту близько 12 торгових рядів. Орендна плата після ремонту збільшуватися не буде, це абсолютна неправда, у нас немає таких планів і причин для цього. Це просто ремонт даху. Згодом у планах утеплення і установка кондиціонерів, ми плануємо суттєво поліпшити умови роботи наших підприємців. Ремонт триватиме до 15 серпня, і ми сподіваємося, що вкладемося в ці терміни», - розповіли в дирекції ринку.

Раніше повідомлялося, що Київрада схвалила перейменування станції метро «Петрівка».

А віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко Кириленко запевнив, що в найближчі роки кількість книг на українському на ринку може досягти 90%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: