На проектування нової розв'язки на Шулявці з бюджету Києва виділять 2,7 мільйона

Читать на русском
На проектування розв'язки на Шулявці в 2017 році зі столичного бюджету виділять близько 3 мільйонів гривень. Проект планують затвердити в грудні.

На проектування розв'язки на Шулявці в 2017 році зі столичного бюджету виділять 2,7 млн ​​грн.

Про це повідомили в КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва», передає «Слово і Діло».

Міські легенди України. Київ: «втомлений» Шулявський містЯк Шулявський міст був доведений до аварійного стану: вся історія нашумілого столичного інфраструктурного проекту від ухвалення проектної документації до часткового обвалу.

«Програмою економічного і соціального розвитку м.Києва на 2017 зі спеціального фонду міського бюджету на фінансування капітальних вкладень передбачено 2,960 млн грн (в т.ч. на проектування 2,780 млн грн)», - сказано в повідомленні.

Планується, що проект буде затверджений в грудні 2017 року.

У травні КМДА визначила остаточний варіант реконструкції розв'язки на Шулявці. Вартість робіт складе 400 млн грн.

Відзначимо, всього КМДА розглядала 7 варіантів реконструкції Шулявського шляхопроводу, з яких обрали три найкращі. Перевагу віддали тим проектам, які не вимагають повного перекриття проспекту Перемоги і Шулявського моста.

Також при виборі враховували пропускну здатність транспортної моделі і вартість проведення робіт. Новий проект розв'язки на Шулявці передбачає знесення заводу «Більшовик».

Нагадаємо, що 27 лютого в Києві обвалився міст на Шулявському шляхопроводі. Внаслідок цього ніхто не постраждав, однак впала конструкція пошкодила одне авто. Пізніше політичний експерт розповів «Слову і Ділу» про цей інцидент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: