Стало відомо, на якого нардепа агенти ФСБ готували замах в Україні

Читать на русском
Радник глави МВС Зорян Шкіряк повідомив проти кого з політиків агенти ФСБ готували замах в Україні, який раніше запобігли в СБУ.

Спроба замаху на життя народного депутата України, який мали намір здійснити за вказівкою агентів ФСБ РФ і який попередила СБУ, планувалося росіянами проти нардепа від «Народного фронту» Антона Геращенка.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook радник глави МВС Зорян Шкіряк, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні можна сказати, що мова йде про спробу вбивства нашого друга і соратника, народного депутата України Антона Геращенко. Замовники вбивства російські спецслужби. Головні мотиви замаху - діяльність сайту «Миротворець» і жорстка відкрита публічна антиросійська діяльність Антона», - повідомив Шкіряк.

При цьому, він уточнив, що почерк замовників схожий з плануванням і здійсненням теракту з вбивством одного з керівників «Української правди» Павла Шеремета, який загинув в результаті вибуху автомобілі 20 липня минулого року.

Повідомляється, що передбачуваний організатор замаху - громадянин Росії 1965 року народження, який жив в Харківській області, а в 2014 виїхав на територію, підконтрольну терористам так званої ЛНР. Зараз він знаходиться в Бєлгороді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: