Гройсман повідомив, якими будуть подальші кроки по впровадженню медреформи

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив про подальші кроки уряду по впровадженню медичної реформи.
Володимир Гройсман

Уряд буде рухатися виважено при впровадженні медреформи, щоб не зробити жодної помилки.

Про це в ході спілкування з журналістами заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає «Слово і Діло».

Медична реформа-2017: основні зміни і очікувані результатиПолітичний експерт поділився міркуваннями щодо реалізації медичної реформи в Україні та оцінив ініціативи уряду.

«Я дуже задоволений тим, що ми отримали 227 голосів за цей законопроект. Це означає, що в першому читанні реформа охорони здоров'я почалася. Нам далі треба старанно працювати в комітетах парламенту, щоб дуже добре підготувати ці закони до другого читання, і я сподіваюся, що ми найближчим часом приймемо це рішення в парламенті і далі уряд перейде до впровадження самої медичної реформи. Хочу всіх заспокоїти. Ми будемо впроваджувати реформу з охорони здоров'я спільно з міськими радами, сільськими радами, об'єднаними територіальними громадами. Ми будемо виважено рухатися, щоб не зробити жодної помилки», - зазначив прем'єр.

Навіщо Україні потрібна медреформаВолонтер Леся Литвинова розповідає про причини, через які в Україні необхідно запустити медреформу.

Як повідомлялося раніше, Рада підтримала в першому читанні законопроект про медичну реформу.

А 4 квітня 2017 року Гройсман заявив, що в 2017 році Кабмін повинен провести реформу, яка пов'язана зі зміною системи охорони здоров'я. Подивимося, чи може він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: