Гройсман повідомив, що потрібно зробити з «Укрспиртом»

Читать на русском
Прем'єр зазначив, що всього в Україні налічується 3,5 тис. Підприємств, які належать державі.
«Укрспирт»

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман виступає за якнайшвидшу приватизацію державного підприємства «Укрспирт».

Про це прем'єр-міністр заявив в ході засідання Кабінету міністрів, повідомляє «Слово і Дело».

«Кривава Мері». Хто стоїть за вбивством менеджера «Укрспирту»?У зв’язку з тим, що редакція порталу не отримала документів на підтвердження викладеної в статті спірної інформації, з метою усунення суперечностей навколо зазначеного матеріалу, було прийнято рішення про його виключення з матеріалів сайту.

«Укрспирт» ... Треба його продати, навіщо він державі потрібен взагалі? Аукціон, прозорий абсолютно, і нехай купують ... Скільки разів вже ставили на голосування в парламенті, щось ніяк не виходить », - сказав Гройсман.

Прем'єр зазначив, що всього в Україні налічується 3,5 тис. Підприємств, які належать державі.

Убивство Панкова: Україна величезними кроками простує шляхом СициліїДиректор служби «Український барометр» прокоментував убивство радника гендиректора «Укрспирту».

«Кому потрібні 3,5 тисячі підприємств? Покажіть мені пересічних громадян, які отримують користь від них ... Зате все директора там живуть нормально. А держава отримує збитки », - заявив прем'єр.

Нагадаємо, в Дарницькому районі Києва вранці 30 травня застрелили колишнього в.о. генерального директора держпідприємства "Укрспирт" Віктора Панкова.

Раніше радник глави МВС Зорян Шкіряк повідомив основні версії вбивства Панкова.

Відзначимо, що 21 березня 2016 року народний депутат України Ігор Васюник пообіцяв домогтися зміни керівництва ДП «Укрспирт» за відкритим конкурсом, але так і не виконав своєї обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: