У СБУ поки немає доказів причетності спецслужб РФ до замаху на Осмаєва і Окуєву

Читать на русском
Служба безпеки України поки не володіє підтвердженими даними щодо причетності спецслужб РФ до замаху на учасників АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуеву.

Служба безпеки України поки не володіє підтвердженими даними щодо причетності спецслужб РФ до замаху на учасників АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуєву.

Про це на брифінгу розповів заступник начальника Головного управління СБУ в Києві та області Павло Данюк, повідомляє «Слово і Діло».

«Зараз таких даних у нас немає, в першу чергу підтверджених даних», – відповів він на питання про можливу причетність спецслужб РФ до замаху.

За словами Данюкова, в разі появи підтвердження причетності російських спецслужб до нападу, про нього буде повідомлятися додатково.

Нагадаємо, 1 червня на Подолі в Києві стався замах на учасників АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуєву. У перестрілці поранення отримали Осмаєв, якого в РФ звинувачують в підготовці замаху на Путіна і нападник.

Згодом радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що поліція вжила заходів для того, щоб нападник не міг накласти на себе руки.

Пізніше Окуева розповіла подробиці нападу на свого чоловіка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: