Кругом одні журналісти: огляд соцмереж

Читать на русском

Слово і Діло зібрало найцікавіші публікації користувачів соціальних мереж до Дня журналіста.

Сьогодні, 6 червня в Україні відзначають офіційний День журналіста. На даний день його призначив перший всенародно обраний президент України Леонід Кравчук 25 травня 1994 року, підписавши Указ №251/94.

«Слово і Діло» підготувало огляд соцмереж до Дня журналіста.

Користувач Facebook Богда Процишин пожартував написавши, що навколо одні журналісти, а картоплю нікому садити.

«Кругом одні журналісти! А хто бульбу буде садити?», – написав він.

Ще один користувач Facebook Іван Оберемко «привітав» із Днем журналіста студію Шустера, яка повірила на слово «чеченському найманому вбивці», що він французький журналіст.

«У день журналіста особливо хотів би привітати журналістів студії Шустера, які повірили на слово чеченському найманому вбивці, що він французький журналіст. Особливо хочу привітати ту журналістку Шустера, що почала цю движуху і по чистому журналістському збігу ганяла всю весну 2014 по маршруту Луганськ-Донецьк-Москва і залишала геолокації в своєму фейсбуці», – написав Оберемко.

Речник Міністерства закордонних справ Мар'яна Беца в День журналіста закликала Росію звільнити українських журналістів Миколи Семену і Романа Сущенко.

«І саме в день журналіста вкотре вимагаємо від РФ припинити політичне переслідування журналістів Сущенка та Семени», – наголосила Беца.

Політолог Микола Давидюк привітав журналістів зі святом і зазначив, що коли влада безсила або корумпована, відповідальність за майбутнє країни беруть саме вони.

«У моменти коли влада безсила або корумпована, відповідальність за майбутнє країни беруть журналісти... Зі святом! Ви творите великі справи, і пишите історію не тільки української журналістики», – написав він.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: