Адміністрація московського СІЗО не пустила до Сущенка його адвоката

Читать на русском
Також на завтрашньому судовому засіданні по апеляції на продовження українцю арешту буде заборонена вся зйомка, в тому числі протокольна.

Адміністрація московського СІЗО Лефортово, в якому незаконно утримується український журналіст Роман Сущенко, не пустила до політв'язня його адвоката Марка Фейгіна.

Про це останній повідомив у своєму Twitter, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що журналіст Сущенко повернеться додомуСказано 8 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«СІЗО Лефортово напередодні розгляду судом моєї скарги на продовження арешту підзахисного Сущенка стало на заваді відвідування його там», - написав Фейгін.

Він припустив, що причиною проблем з відвідуванням Сущенка стала «хвороблива реакція Путіна на слова Порошенка у телефонній розмові».

Також адвокат повідомив, що на завтрашньому засіданні в Московському міськсуді, на якому розглянуть його апеляції на продовження українцю арешту, буде заборонена вся зйомка, в тому числі протокольна.

26 квітня 2017 року суд у Москві залишив обвинуваченого у шпигунстві українського журналіста під арештом до кінця червня.

12 травня повідомлялося, що російський омбудсмен Тетяна Москалькова заявляє про відсутність скарг з боку Сущенка на умови утримання в СІЗО.

Нагадаємо, раніше Роман Сущенко в листі батькам повідомив, що фізичного насильства щодо нього не застосовують, а до психологічного він уже «пристосувався».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: