Стало відомо, коли в Україні з'являться патрулі дорожньої поліції

Читать на русском
На сьогоднішній день триває набір до лав Нацполіції. На вересень 2017 запланований випуск перших співробітників підрозділів дорожньої поліції.
в Україні скоро почне працювати дорожня патрульна поліція

Голова Національної поліції України Сергій Князєв висловив надію, що завдяки новоствореним підрозділам дорожньої і тактичної поліції до кінця 2017 вдасться докорінно змінити ситуацію з високою кількістю ДТП на дорогах.

Про це глава Нацполіції заявив сьогодні, 6 червня, на церемонії передачі автомобілів підрозділам поліції Запорізької області, пише «Слово і Діло».

На Донбасі посилили патрулі поліції та НацгвардіїУ Донецькій області для забезпечення безпеки збільшили кількість поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

Також Князєв зазначив, що дорожня поліція допоможе зменшити кількість правопорушень на вулицях як великих міст, так і сіл.

За його словами, на сьогоднішній день триває набір до лав Нацполіції. А на вересень 2017 запланований випуск перших співробітників підрозділів дорожньої поліції.

Україна кримінальна: про роль війни, безконтрольний обіг зброї та зростання злочинностіДиректор із наукового розвитку Центру політико-правових реформ оцінив криміногенну ситуацію в країні на тлі замахів на життя добровольця Адама Осмаєва і радника голови «Укрспирту» Віктора Панкова.

«Плануємо у вересні 2017 випустити перші 800-900 працівників, які вийдуть на дороги України і змінять негативну ситуацію з ДТП, яка зараз існує», - зазначив Сергій Князєв, додавши, що для запуску дорожньої поліції залишено в резерві близько 250 автомобілів.

Він також висловив надію, що завдяки новоствореним підрозділам поліції до кінця 2017 вдасться докорінно змінити ситуацію з високою кількістю ДТП на дорогах, а також правопорушень на вулицях як великих міст, так і сіл.

Нагадаємо, що 6 червня було призначено нового керівника патрульної поліції Львова.

Раніше в Нацполіції назвали причину вибуху в будинку під Києвом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: