Поліція встановила особу вбивці екс-директора «Укрспирту»

Читать на русском
Поліція встановила особу вбивці колишнього виконувача обов'язків директора Укрспирту Віктора Панкова і володіє достатніми доказами, щоб пред'явити йому підозру.

Поліція встановила особу вбивці колишнього виконувача обов'язків директора «Укрспирту» Віктора Панкова і володіє достатніми доказами, щоб пред'явити йому підозру.

Про це заявив керівник Національної поліції Сергій Князєв, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Співробітники поліції оцінили зібрані докази щодо можливого оголошення підозри особам, які можуть бути встановлені та притягнуті до суду як підозрювані. У нас достатньо доказів для того, щоб нами встановленій особі оголосити підозру», – розповів він.

За словами Князєва, розслідування вбивства триває.

Нагадаємо, 30 травня в поліції заявили, що розглядають кілька основних версій вбивства Панкова: його професійна діяльність є однією з основних.

Панков був убитий на масиві Позняки в Києві вранці 30 травня, кілер чотири рази вистрілив йому в спину з червоної Audi, після чого поїхав. По гарячих слідах вбивцю затримати не вдалося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: