На Донбасі посилили патрулі поліції та Нацгвардії

Читать на русском
У Донецькій області для забезпечення безпеки збільшили кількість поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

У Донецькій області для забезпечення безпеки збільшили кількість поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України на час святкування Трійці.

Про це повідомляється на сайті поліції Донецької області, передає «Слово і Діло».

«Попереду жителів чекає Трійця, вони відпочиватимуть три дні. Щоб вихідні пройшли безпечно, на вулиці вийде збільшене число поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії України. Інструктаж з розподілу наявних сил і засобів пройшов сьогодні на всіх головних площах населених пунктів регіону», - сказано в повідомленні.

Керівники територіальних підрозділів поліції визначили для особового складу основні завдання щодо забезпечення правопорядку в містах і селищах.

«На вулиці тепла сонячна погода, а тому більшість жителів проведуть вільний час в парках, скверах, на берегах водойм. Тому особлива увага посилених нарядів буде приділятися саме місцям відпочинку громадян», - підкреслили правоохоронці.

Раніше в поліції повідомили про відправку на Донбас 150 київських поліцейських.

Також, радник глави МВС заявив, що в даний час на Донбасі в зоні конфлікту проходить ротація поліцейських.

За минулу добу, на Донбасі в два рази збільшилася кількість обстрілів з боку сепаратистів. Два бійця ЗСУ загинули, ще п'ять отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: