Мешканців ОРДЛО окупанти зобов'язали здавати знайдені осколки, гільзи та патрони

Читать на русском
Місцевих мешканців, які проживають поблизу військових частин, попереджено про відповідальність за збирання та зберігання будь-яких предметів військового призначення, особливо гільз, патронів у т.ч. решток (осколків) боєприпасів.

Місцевих мешканців окупованих територій Донбасу зобов'язали здавати знайдені гільзи, патрони та осколки боєприпасів у комендатуру, аби звинуватити ЗСУ в обстрілах цивільного населення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Збільшуються межі територій навколо розташування військових частин, на які забороняється прохід цивільному населенню. Місцевих мешканців, які проживають поблизу військових частин, попереджено про відповідальність за збирання та зберігання будь-яких предметів військового призначення, особливо гільз, патронів у т.ч. решток (осколків) боєприпасів. Все знайдене місцеві мешканці повинні в обов'язковому порядку здавати до найближчих військових комендатур», - зазначили у розвідці.

Карта АТО: ситуація на сході України на 3 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 3 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За даними ГУР, зібрані рештки будуть ретельно «аналізуватися» з метою активізації провокативних звинувачень ЗС України в обстрілах цивільного населення та заперечень щодо здійснення обстрілів російсько-терористичними військами зі знищенням відповідних доказів.

Також російське командування заборонило військовим носити на строях шеврони та інші позначки, аби приховати присутність військ РФ на Донбасі.

Військова розвідка США прогнозує, що Росія в 2018 році збереже готовність до ескалації конфлікту на сході України, продовживши ігнорувати виконання Мінських угод.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: