Військовим РФ на Донбасі заборонили носити шеврони — розвідка

Читать на русском
Российское военное командование инициировало проведение усиленных мер, направленных на сокрытие присутствия своих войск на оккупированных территориях Донецкой и Луганской областей Украины.

Аби приховати присутність військ РФ на Донбасі, російське командування заборонило військовим носити на строях шеврони та інші позначки.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Російське військове командування ініціювало проведення посилених заходів, спрямованих на приховування присутності своїх військ на окупованих територіях Донецької та Луганської областей України. З цією метою військовослужбовцям 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ заборонено носіння на військовій формі шевронів та інших позначок, що можуть вказувати на їх приналежність до конкретного об’єднання, військової частини або підрозділу», - йдеться у повідомленні.

Раніше ГУР повідомляло, що в лавах бойовиків зростає кількість тих, хто в разі ескалації плануює звільнитися зі служби або уникнути відправлення на передові позиції.

Військова розвідка США прогнозує, що Росія в 2018 році збереже готовність до ескалації конфлікту на сході України, продовживши ігнорувати виконання Мінських угод.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: