Тимчук розповів, як можна скоротити кількість обстрілів бойовиків

Читать на русском
Народний депутат Дмитро Тимчук повідомив, що потрібно зробити для того, щоб зменшити кількість обстрілів в АТО.
Дмитро Тимчук

Скоротити число обстрілів та інших кривавих провокацій бойовиків проти мирних жителів неокупованої території Донбасу дозволить мовлення українського ТБ на прифронтовій території.

Таку думку висловив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 2 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 2 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«За рідкісним винятком, обстріли бойовиками населених пунктів окупантами - це активні фази спецоперацій, які мають потужну інформаційну складову. Вся ця пропагандистська нісенітниця активно транслюється по телеканалам сепаратистів, де наводяться «докази» і надаються «свідчення очевидців». Результат: загрозливо велика частина населення прифронтової території, контрольованої України, впевнена в тому, що ці обстріли здійснюють «карателі київської хунти», тобто ВСУ», - констатував Тимчук.

Що переконало Захід змінити своє ставлення до війни на Донбасі та чи виправдала себе місія ОБСЄЕксперт-міжнародник розповів, чи стримує ОБСЄ на Донбасі російську агресію і наскільки ефективно організація виконує свої функції.

Раніше Тимчук повідомив, що на Донбасі ліквідували російського снайпера.

Нагадаємо, що 2 червня українська армія зайняла нові позиції в «сірій зоні» біля Бахмутськой траси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: