Бойовики знову обстріляли Мар'їнка з мінометів: є поранені

Читать на русском
Бойовики російсько-окупаційних сил знову обстріляли житлові квартали Мар'їнки з 82-мм мінометів: поранено двох мирних жителів.

Бойовики російсько-окупаційних сил знову обстріляли житлові квартали Мар'їнки з 82-мм мінометів: поранено двох мирних жителів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«По будинках місцевих мешканців НЗФ ОРДО стріляли з заборонених Мінськими домовленостями 82 мм мінометів. Одна з мін влучила у житловий будинок по вулиці Прокоф’єва, внаслідок чого 20-річна дівчина та 71-річний чоловік зазнали осколкових поранень. Обох постраждалих доправили до Курахівської лікарні. Їхній стан лікарі характеризують, як задовільний», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 2 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 2 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Зараз на місці обстрілу працюють спостерігачі СЦКК, інформація про інших потерпілих і руйнування уточнюється.

Нагадаємо, 2 червня з народний депутат Дмитро Тимчук висловив думку, що знизити число обстрілів і інших кривавих провокацій бойовиків проти мирних мешканців неокупованої території Донбасу дозволить мовлення українського ТБ на прифронтовій території.

Раніше в штабі АТО пояснили нове просування армії в «сірій зоні»: лінія розмежування не перетинається, відбувається зміна позицій для захисту військовослужбовців від противника, який пристрілявся по старих позиціях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: