Карта АТО: ситуація на сході України на 3 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 3 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За минулу добу бойовики 53 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил, в результаті двоє військовослужбовців ЗСУ загинули, ще п'ятеро отримали поранення.

Напрямки

На Приморському напрямку бойовики били 25 разів. Зокрема, зі 120-мм мінометів противник вчора неодноразового обстрілював українські укріплення в районі Чермалика. А із західних околиць тимчасово окупованого Донецька бойовики декілька разів з мінометів калібру 82 мм відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО біля Мар'їнки.

На Донецькому напрямку ситуація ускладнилася. Знову неспокійно у південному та східному передмістях Авдіївки, де противник вчора декілька разів відкривав вогонь по наших опорних пунктах з 120-мм та 82-мм мінометів, також із засобів ураження меншої потужності", - заявили в штабі.З мінометів калібру 120 мм і гранатометів сепаратисти обстріляли сили АТО біля Пісків.

На Луганському напрямку зафіксовано 14 обстрілів. Укріплення ЗСУ біля Новоалександрівки, Новозванівки, Кримського та Станиці Луганської бойовики обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, біля Кримського сепаратисти відкривали вогонь з озброєння БМП. Біля станції Донець терористи били з 82 мм мінометів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: