Посол РФ відповів на питання про свої зв'язки з зятем Трампа

Читать на русском
Російський посол в США Сергій Кисляк прокоментував свої зв'язки із зятем і радником Трампа Джаредом Кушнером.

Посол РФ в США Сергій Кисляк назвав свої зв'язки з радником, а також зятем американського президента Дональда Трампа Джаредом Кушнером «щоденними контактами».

Про це дипломат розповів в Нью-Йорку, пише «Слово і Діло», посилаючись на «РІА Новини».

«Я не коментую мої щоденні контакти. Це наша політика, яка відноситься не тільки до розмов з Кушнером, але і всіх наших щоденних розмов», - відповів Кисляк на прохання журналістів пояснити інформацію про його зв'язки з зятем Трампа.

При цьому, дипломат додав, що не боїться, якщо в найближчі дні про його приїзд в Нью-Йорк напишуть американські видання.

Любить таких, як він. Путін назвав Трампа «прямою і відвертою» людиноюРосійський президент Володимир Путін назвав главу США Дональда Трампа «прямою і відвертою» людиною, і що він «любить таких, як Трамп, людей».

«Якщо вони розкажуть, що я зустрічався з чудовими артистами, які приїхали з Росії, я буду тільки радий цьому», - підкреслив Кисляк перед відвідуванням вистави «Червона Жизель» театру балету Бориса Ейфмана в Нью-Йорку.

Як пишуть ЗМІ зять і радник президента США Джаред Кушнер приховав щонайменше три контакту з послом Росії в США Сергієм Кисляком під час президентської кампанії Дональда Трампа.

За даними The Washington Post, Джаред Кушнер пропонував російському послу в США створити секретний канал зв'язку.

Як відомо, зятя Трампа перевіряють у справі про зв'язки президента США з Росією.

Нагадаємо, Джаред Кушнер є чоловіком Іванки Трамп, дочки американського президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: