ФБР перевіряє зятя Трампа у справі щодо зв'язків з Росією – ЗМІ

Читать на русском
Зятя і радника президента США Дональда Трампа Джареда Кушнера ФБР перевірить у справі щодо зв'язків з Росією.

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) перевіряє зятя президента Дональда Трампа, одного з його старших радників Джареда Кушнера у справі про зв'язки з Росією.

Про це повідомляє NBC News з посиланням на американських чиновників, передає «Слово і Діло».

Папа Римський подарував Трампу медаль і благословив МеланіюПрезидент США Дональд Трамп вперше потрапив в середу, 24 травня, на аудієнцію до Папи Римського Франциска.

Слідчі ФБР вважають, що у Кушнера є інформація, яка відноситься до даного розслідування. Разом з тим наголошується, що це не означає, ніби Кушнер є підозрюваним і йому збираються висунути звинувачення.

Американські чиновники наголошують, що Кушнер перебуває не в тому статусі, як колишні помічники Трампа Пол Манафорт і Майкл Флінн, які формально виступають суб'єктами розслідування.

Телеканал повідомляє, що невідомо, чому Кушнер привернув інтерес ФБР і чи отримував він якісь запити від федеральної влади з приводу розслідування. При цьому вказується, що зять Трампа як мінімум один раз, у грудні 2016 року, зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком, а також з російським банкіром Сергієм Горьковим.

Підтвердилися дві виплати Манафорту з «чорної бухгалтерії» Партії регіонівАмериканське інформагентство Associated Press (AP) знайшло підтвердження двох виплат американському політтехнологу Полу Манафорту з «чорної бухгалтерії» Партії регіонів.

Сам Кушнер в свою чергу заявив, що добровільно з'явиться до комітету з розвідки Сенату в рамках розслідування.

Нагадаємо, Джаред Кушнер є чоловіком Іванки Трамп, дочки американського президента.

Зять Трампа заявляв, про готовність відзвітувати про свої зв'язки з Росією.

Раніше президент США Дональд Трамп повідомляв, що Росія повинна нести відповідальність за свої дії в Криму і на Донбасі, а також виконати мінські домовленості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: