«Укрзалізниця» запровадила заборону на вантажоперевезення і транзит вагонами низки компаній РФ

Читать на русском
Укрзалізниця запровадила заборону на перевезення всіх вантажів і порожніх вагонів, у тому числі транзит по території України для низки компаній-власників з РФ.

ПАТ «Укрзалізниця» ввела заборону на вантажоперевезення і транзит вагонами низки компаній з Російської Федерації.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Укрзалізниці», передає «Слово і Діло».

Згідно з розпорядженням Ц-2/101 від 18 травня 2017 року, заборонено перевезення вагонами АТ Сбербанк Лізинг, АТ «СГ-транс», АТ «Нафтотранссервіс», АТ «Перша вантажна компанія», АТ «Федеральна вантажна компанія», ТОВ «Перша вантажна компанія в Україні», ТОВ «Рейл 1520 сервіс», ВАТ «Агрокомплекс» , ВАТ «Астон продукти харчування інгредієнти», а також Киришский, Альметьєвського, Коробковского, Пермського, Жовтневого, Оренбурзького, Очаківського, Рязанського, Самарського, Північно-Кавказького, Сургутської, Тобольського, Ухтинського філій ВАТ «СГ-Транс».

«Забороняється перевезення всіх вантажів і порожніх вагонів, у тому числі транзит по території України зазначених вагонів власників», - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, дозволяється прийом до перевезення всіх порожніх власних вагонів власників, зазначених у розпорядженні призначенням РЖД.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Російська залізниця» (РЖД) припинить діяльність в Україні через 2 тижні.

«Укрзалізниця» запускає продаж квитків через термінали самообслуговування.

Раніше «Укрзалізниця» додала 80 вагонів у приміські поїзди в Київській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: