«Укрзалізниця» до кінця літа створить форвардингову компанію

Читать на русском
До кінця літа ПАТ Укрзалізниця створить компанію УЗ-Форвардинг і стане експедитором. Її мета - надавати повний спектр послуг для клієнтів-вантажовласників.

ПАТ «Укрзалізниця» має намір до кінця літа 2017 року створити форвардингову компанію «УЗ-Форвардинг» і стати експедитором.

Про це повідомляє газета «Магістраль», передає «Слово і Діло».

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв звільнити Войцеха Бальчуна з посади голови правління ПАТ «Укрзалізниця»Сказано 10 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Зараз активно працюємо над отриманням усіх необхідних дозвільних документів, зокрема, від Антимонопольного комітету. Паралельно йде робота по формуванню команди», - сказав директор із вантажних перевезень і логістики «Укрзалізниці» Максим Кушнірчук.

За його словами, перший контракт «Укрзалізниця» підписала з компанією «Тенгіз Шеврон Ойл» на транспортування нафти з Казахстану. Планується, що «УЗ Форвардинг» організовуватиме доставку нафти і супроводжуватиме її на кордонах, митницях, при перевантаженні на інший транспорт від початку до кінця перевезення.

Відповідаючи на питання щодо потенційних клієнтів «УЗ-Форвардинг», Кушнірчук відповів, що це може бути будь-який власник вантажу, від великих нафтових компаній до фізосіб, яким необхідно перевезти якісь вантажі в іншу країну. Він уточнив, що до «Укрзалізниці» вже давно звертаються за послугами форвардингу в процесі транспортування зерна.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» ввела заборону на вантажоперевезення і транзит в вагонах ряду компаній РФ.

Нагадаємо, раніше глава УЗ Войцех Балчун повідомив, що інвестиції в залізничну галузь зростуть до 130-150 млрд грн, що дозволить сповна забезпечити потреби економіки України в залізничних перевезеннях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: