У Нікополі застрелили екс-депутата і його охоронця

Читать на русском
У Нікополі Дніпропетровської області невідомі розстріляли колишнього депутата райради Миколу Бондаренка та його охоронця, після чого викрали його машину.
фото: dpchas.com.ua

У Нікополі Дніпропетровської області невідомі розстріляли колишнього депутата райради Миколу Бондаренка та його охоронця, після чого викрали його машину.

Про це розповіли в поліції Дніпропетровської області, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«У молодшого чоловіка, охоронця, випустили 5 куль, а потім настала черга 70-річного Бондаренка. Йому стріляли в спину: дві кулі потрапили в поперек, одна – в голову», – розповіли в поліції. Після цього нападники забрали машину Бондаренка і зникли, в області введено план «перехоплення».

За даними поліції, нападників було декілька, вони були одягнені в темний одяг і зараз можуть пересуватися на білому Nissan загиблого. Правоохоронці просять не наближатися до підозрюваних, а відразу викликати поліцію, оскільки злочинці можуть бути озброєні.

Загиблий депутат з 2014 року очолював Нікопольську районну організацію партії «Відродження».

Місцеві ЗМІ повідомляють, що під час нападу важкі вогнепальні поранення отримала також дружина Бондаренка.

Нагадаємо, 30 травня на Позняках в Києві невідомі на червоній Audi розстріляли екс-директора держпідприємства «Укрспирт» Віктора Панкова. Поліція розглядає всі можливі версії вбивства: від особистих відносин і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: