Затримано ще одного підозрюваного в нападі на ветеранів АТО в Дніпрі 9 травня

Читать на русском
Правоохоронці затримали ще одного розшукуваного за підозрою в участі в зіткненнях 9 травня в Дніпрі.

Правоохоронці затримали ще одного розшукуваного за підозрою в участі в зіткненнях 9 травня в Дніпрі.

«Слідчими у справі про зіткнення, які відбулися в Дніпрі 9 травня 2017, затриманий ще один підозрюваний, який раніше був оголошений в розшук», – розповіли в прокуратурі.

Затриманому інкримінують скоєння злочинів, передбачених ч.1 ст.294 та ч.2 ст.296 КК України (масові заворушення та хуліганство). Прокуратура проситиме суд призначити йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

«На сьогоднішній день у справі повідомлено про підозру 14 особам, причетним до вчинення злочинів 9 травня 2017 року Дніпрі під час проведення святкових заходів, шестеро з них оголошені в розшук. Серед підозрюваних є організатори, координатори і активні учасники масових заворушень, а також «касири», які оплачували виконану роботу так званих «тітушок». Четверо підозрюваних перебувають під вартою», – додали в прокуратурі.

Нагадаємо, 24 травня під час свого звіту у Верховній Раді генпрокурор Юрій Луценко заявив, що тітушок перед сутичками в Дніпрі 9 травня наймали представники «Опозиційного блоку», зокрема Олександр Вілкул.

18 травня правоохоронці затримали другого учасника нападу, який також перебував в розшуку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: