У поліції Дніпра озвучили число затриманих учасників нападу на ветеранів АТО

Читать на русском
Сім підозрюваних в організації зіткнення з учасниками АТО 9 травня в Дніпрі перебувають під вартою, ще сімох розшукує поліція.
фото: скріншот відео

Сім підозрюваних в організації зіткнення з учасниками АТО 9 травня в Дніпрі перебувають під вартою, ще сімох розшукує поліція.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку радника мера Дніпра Максима Музики в Facebook.

За словами радника міського голови, на зустрічі з активістами і ветеранами АТО керівники прокуратури, МВС і СБУ в Дніпропетровській області розповіли про хід розслідування справи про заворушення в Дніпрі 9 травня.

«На сьогодні 7 «тітушок» встановлені і затримані (під вартою), 7 «тітушок» розшукуються (особи встановлені), 9 постраждалих дали свідчення», – розповів він.

При цьому Музика зазначив, що на зустрічі правоохоронці просили очевидців і потерпілих поділитися фотографіями і відеозаписами (особливо з квадрокоптера) з прокуратурою.

«Нас запевнили, що роблять все можливе, щоб винні були покарані по закону, і не потрібно було чинити самосуд. Інформацію про хід розслідування і час і місце судових засідань обіцяють надавати регулярно і вчасно», – розповів радник мера.

Нагадаємо, 11 травня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков попросив вибачення за дії правоохоронців під час зіткнень в Дніпрі і пообіцяв детальне розслідування.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прокоментував побиття тітушками ветеранів АТО в Дніпрі і закликав ідентифікувати і покарати його учасників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: