Єврокомісар Ган з українською делегацією вирушили на Донбас

Читать на русском
Як повідомляє Міністерство закордонних справ України, попереду відвідування лінії розмежування та насичена програма у Маріуполі.

Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганнес Ган разом з головою МЗС України Павлом Клімкіним вилетіли на Донбас, де відвідають лінію розмежування та Маріуполь.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Тwitter Міністерства закордонних справ України.

«Міністр Павло Клімкін та єврокомісар Йоганнес Ган відлітають на Донбас. Попереду відвідування лінії розмежування та насичена програма у Маріуполі», - йдеться у повідомленні.

У МЗС додали, що разом із Клімкіним та Ганом на Донбас летять також віце-прем'єр-міністр-міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко та заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Марія Іонова.

Як повідомляє Урядовий портал, о 17.15 Зубко та Ган відкриють Центр розвитку місцевого самоврядування у Дніпрі. У церемонії відкриття також візьмуть участь керівник Групи підтримки України в Європейській комісії Пітер Вагнер, посол Європейського Союзу, голова Представництва ЄС в Україні Х'юг Мінгареллі, посол Швеції в Україні Мартін Хагстрьом та інші.

Нагадаємо, комісар Євросоюзу Йоганнес Ган перебуває в Україні з дводенним офіційним візитом.

1 червня за його участі в Україні запустили антикорупційну ініціативу Європейського союзу з загальним бюджетом у 15,84 мільйонів євро, розраховану на три роки.

Також напередодні він заявив, що отримав запевнення української влади про зміну законодавства щодо електронного декларування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: