Бойовики 9 разів порушили «тишу» на Донбасі

Читать на русском
Проросійські терористи проігнорували досягнуті раніше домовленості про дотримання протягом сьогоднішнього дня, 1 червня, «режиму тиші», так і не припинивши обстріли проти українських військових.

Проросійські терористи проігнорували досягнуті раніше домовленості про дотримання протягом сьогоднішнього дня, 1 червня, «режиму тиші», так і не припинивши обстріли проти українських військових.

Про це повідомляє штаб АТО, пише «Слово і Діло».

З початку доби бойовики 9 разів відкривали вогонь по оборонним укріпленням українських захисників.

Зокрема, один раз били і з забороненого мінського угодами озброєння.

Приморський напрямок. На цій ділянці фронту зафіксовано найбільше порушень бандформуваннями умов незастосування зброї. Так, вже близько двох годин ночі воїнів ЗС України в районі Павлополя обстріляв ворожий снайпер. Протягом дня снайпери супротивника також вели вогонь в районі Водного і Мар'їнки. А наші опорні пункти поблизу Чермалика противник двічі обстріляв з мінометів, в тому числі із заборонених мінських домовленостей калібру 120 мм. Крім того, у Широкино бандити ще до світанку відкривали вогонь з станкового протитанкового гранатомета.

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 1 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Донецький напрямок. На цій частині лінії зіткнення протягом дня було тихо.

Луганський напрямок. Тут російсько-терористичні бандформування тричі обстрілювали оборонні укріплення ЗС України недалеко від Малинового з гранатометів різних модифікацій і стрілецької зброї.

Як повідомлялося, керівництво ЗСУ дало наказ силам АТО дотримуватися режиму тиші 1 червня.

Нагадаємо, згідно з даними ОБСЄ за останні сім днів в результаті бойових дій на Донбасі поранені дев'ять мирних жителів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: