У Насірова діагностували рак - ЗМІ

Читать на русском
Роман Насіров звернувся до детективів НАБУ дозволити йому виїхати за кордон для лікування раку щитовидної залози.
Роман Насіров

Роман Насіров просив детективів НАБУ надати йому можливість виїхати у США для проходження лікування папілярного раку щитовидної залози.

Про це йдеться у поданому до НАБУ проханні відстороненого голови ДФС Романа Насірова та висновку судової медичної експертизи щодо стану її здоров'я, які є в розпорядженні Цензор.НЕТ., пише «Слово і Діло».

Холодницький прокоментував прохання Насірова про лікування в СШАКерівник Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що Антикорупційне бюро розгляне прохання Романа Насірова.

За інформацією, Насірову призначено лікування за протоколом «АТА» (рекомендований курс лікування/спостереження 5 років) у Національному інституті вивчення діабету, хвороб травної системи і нирок (м. Бетесда, штат Меріленд) на період з 11 по 30 червня 2017 р.

Насіров просив дозволити йому виїзд на лікування в період з 11 по 30 червня 2017 року у відділення клінічної ендокринології Національного інституту вивчення діабету, хвороб травної системи і нирок (м. Бетесда, штат Меріленд), видати йому закордонний паспорт, тимчасово зняти з нього електронний браслет і забезпечити безперешкодний виїзд з території України.

Саме для післяопераційного терапевтичного лікування раку Насіров і просить дозволити йому виїзд за кордон, оскільки лікування за рекомендованим йому протоколом «АТА» в Україні неможливе.

Відзначимо, що 30 травня НАБУ не дозволило Насирова лікуватися в США.

Раніше повідомлялося, що нардеп просить Порошенка позбавити Насирова українського громадянства.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: