Холодницький прокоментував прохання Насірова про лікування в США

Читать на русском
Керівник Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що Антикорупційне бюро розгляне прохання Романа Насірова.
Назар Холодницький

Національне антикорупційне бюро України в середу, 31 травня, дасть відповідь на прохання відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова щодо дозволу на виїзд в США для проходження лікування.

Про це журналістам заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє «Слово і Діло».

«Роман Насіров був в Антикорупційному бюро та був в Антикорупційній прокуратурі в п'ятницю, де повідомив усно, що він залишив клопотання детективам НАБУ... про надання дозволу для виїзду за кордон на лікування. І наскільки він повідомив усно, він надав всі необхідні документи, які підтверджують тяжкість хвороби і необхідність реабілітації саме в цій країні (США – Ред.). Терміни розгляду закінчуються завтра», – зазначив Холодницький.

Нагадаємо, в ЗМІ повідомили про прохання Насірова повернути йому паспорта для поїздки в США на лікування. Однак зранку «Слову і Ділу» САП не підтвердила цю інформацію.

Раніше директор НАБУ Артем Ситник назвав термін завершення розслідування у справі Насірова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: