Турчинов: у нас буде відкритий в'їзд в Європу, а на сході необхідно вибудовувати кордон

Читать на русском
Турчинов зазначив, що якщо рішення про введення візового режиму з РФ буде прийнято Верховною Радою, заходи із його реалізації має розробити Кабінет Міністрів.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов висловився за якнайшвидше введення візового режиму з Росією.

Про це він заявив журналістам перед 6-м Національним молитовним сніданком у четвер, 1 червня, у Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я вважаю, що це питання не просто назріло, а перезріло. Його необхідно реалізувати якомога швидше – тим краще для країни», – заявив Турчинов.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє негайну мобілізацію у випадку значного загострення ситуації в зоні АТОСказано 5 серпня 2016 р.Статус обіцянки: Архів

«У нас буде відкритий в'їзд в Європу, і на сході необхідно вибудовувати кордон, що захистить цивілізацію від агресії Російської Федерації, від проникнення гібридних провокаційних технологій РФ на Захід і саме Україна стала на шляху Росії – напевно, це наша історична місія», – пояснив він.

Турчинов зазначив, що якщо рішення про введення візового режиму з РФ буде прийнято Верховною Радою, заходи із його реалізації має розробити Кабінет Міністрів.

Раніше Турчинов, перебуваючи в Мар'їнці та Красногорівці, назвав кількість загиблих у травні військових.

Також він закликав провайдерів блокувати російський контент і зазначив, що СБУ вже розробляє зміни до законодавства щодо механізму блокування інтернет-ресурсів, які потрапили під санкції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: