Турчинов просить гроші на проект щодо інформзахисту в зоні АТО

Читать на русском
Проект інформаційного захисту дозволить заблокувати антиукраїнське телерадіомовлення уздовж лінії розмежування в зоні проведення АТО.
Олександ Турчинов

Секретар РНБО Олександр Турчинов звернувся до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з пропозицією виділити фінансові ресурси з резервного фонду уряду для реалізації проекту інформаційного захисту на лінії розмежування в зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба РНБО, передає «Слово і Діло».

Турчинов зазначив, що на засіданні Національного координаційного центру кібербезпеки, керівництво Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації доповіло про детально розробленомий проект інформаційного захисту, «який дозволить заблокувати антиукраїнське телерадіомовлення уздовж лінії розмежування в зоні проведення АТО».

«Запропоноване Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації устаткування українського виробництва, воно ефективно вирішує покладені на нього завдання і значно дешевше закордонних аналогів», - зазначив Турчинов.

Зазначимо, раніше радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк запропонував заборонити в Україні соціальні мережі «ВКонтакте» і «Однокласники».

Водночас, у Міністерстві інформаційної політики заявили, що у них немає ресурсів для боротьби з російською пропагандою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: