Mail.ru згортає підрозділи в Україні

Читать на русском
Генеральний директор Mail.Ru заявив, що всім членам української команди запропонували роботу в російських офісах компанії.

Український підрозділ Mail.Ru закриють, а його працівникам запропонують роботу в російських офісах компанії.

Про це генеральний директор Mail.Ru Борис Добродєєв заявив в інтерв'ю російському виданню, передає «Слово і Діло» з посиланням на Realist.

«Наявність представництва на ринку втрачає сенс з урахуванням тих санкцій, які ввела Україна проти нас. Обмовлюся лише, що це досить компактні структури», - повідомив він.

Добродєєв додав, що всім членам «української команди проектів Mail.Ru Group» запропонували роботу в російських офісах компанії.

Які соцмережі та сайти блокують у різних країнах світу?В Україні блокуються соцмережі країни, яка почала проти неї збройну агресію і проводить масовану інформаційну кампанію на підтримку своїх дій: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, з яких причин і які сайти блокуються в інших країнах.

Він також наполягає, що припинення роботи компанії в Україні не матиме негативного впливу на її фінансові показники.

Нагадаємо, 17 травня президент Петро Порошенко ввів у дію заборону інтернет-провайдерам надавати доступ до ресурсів сервісу mail.ru і соцмережах «Вконтакте» і «Однокласники».

Зазначимо, компанія «Яндекс.Україна» з 26 травня припинила виконувати свої фінансові зобов'язання за договорами у зв'язку з санкціями.

СБУ провела обшуки в офісах дочірньої структури російської компанії «Яндекс» в Києві та Одесі в рамках кримінального провадження про державну зраду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: