«Яндекс» офіційно згортає фіндіяльність в Україні

Читать на русском
Компания «Яндекс.Украина» с 26 мая прекратила выполнять свои финансовые обязательства по договорам в связи с санкциями.

Компанія «Яндекс.Україна» з 26 травня припинила виконувати свої фінансові зобов'язання за договорами у зв'язку з санкціями.

«Яндекс.Україна» повідомила своїх клієнтів, що в зв'язку з тим, що «Яндекс» названий у переліку юридичних осіб, щодо яких вводяться санкції, компанія призупиняє виконання своїх фінансових зобов'язань, а також не гарантує належного виконання інших зобов'язань на термін дії санкцій .

Про це повідомляє mind.kiev, пише «Слово і Діло».

У компанії відзначили, що запровадження зазначених санкцій є для «Яндекса» надзвичайною і невідворотною за цих умов обставиною, яка позбавляє його можливості виконувати свої зобов'язання за договором.

Яндексу заблокували всі рахунки в УкраїніКомпанія Яндекс проінформувала своїх партнерів в Україні про те, що її рахунки заблоковані.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення РНБО про санкції проти соціальних мереж «ВКонтакте» і «Однокласники», а також компаній «Мейл.ру», «Яндекс» і їх сервісів. Доступ до всіх сервісів «Яндекса» і Mail.ru заборонений на три роки.

17 травня указ про блокування російських соцмереж і сервісів набув чинності.

У РНБО заявили, що українських користувачів не каратимуть за обхід блокування російських соціальних мереж ВКонтакте і Однокласники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: