В Австралії впав літак, всі члени екіпажу загинули

Читать на русском
Відразу після спрацьовування аварійного маяка в район катастрофи були відправлені два поліцейських вертольота і літак авіамедслужбі.
В Австралії впав літак

У результаті аварії легкомоторного літака під час тренувального польоту в штаті Південна Австралія (штат в центрі південної частини Австралії) загинуло три людини.

Влада проводить розслідування причин катастрофи, повідомляє телекомпанія АВС, пише «Слово і Діло».

«Розслідуванням буде займатися команда з трьох або чотирьох слідчих, вони прибудуть на місце аварії якомога швидше, щоб вивчити район падіння, дослідити уламки і зайнятися пошуками самописців. Вони також будуть шукати свідків аварії», - повідомив Невіл Блайт, представник Австралійського бюро безпеки на транспорті, яке веде розслідування інциденту.

У Португалії літак впав біля супермаркету, є жертвиУ понеділок 17 квітня португальському місті Тіресія невеликий літак впав біля супермаркету, є жертви.

За інформацією, всі троє чоловіків були досвідченими пілотами з Аделаїди. Це головний пілот Мартін Скотт, офіцер служби безпеки цивільної авіації Стівен Герін і пілот Пол Доу, їм було 65, 56 і 48 років відповідно.

Відразу після спрацьовування аварійного маяка в район катастрофи були відправлені два поліцейських гелікоптера і літак авіамедслужбі.

Пошуково-рятувальна група виявила уламки літака і тіла трьох загиблих в декількох кілометрах від аеродрому міста Ренмарк, розташованого в більш ніж 200 км від столиці Південної Австралії - Аделаїди, недалеко від кордону зі штатом Вікторія. Попередньо встановлено, що в момент аварії на борту 10-місного Cessna Conquest перебували пілот і двоє пасажирів. Причини аварії поки не відомі. Влада Південної Австралії проводить розслідування.

Нагадаємо, що раніше Австралія вирішила розширити свою військову присутність в Афганістані.

Відзначимо, 30 травня Австралія назвала ім'я нового посла в Україні

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: