У Португалії літак впав біля супермаркету, є жертви

Читать на русском
У понеділок 17 квітня португальському місті Тіресія невеликий літак впав біля супермаркету, є жертви.
Літак впав поряд з супермаркетом

У португальському місті Тіресія (муніципалітет Кашкайш) в понеділок, 17 квітня, невеликий літак впав поряд з супермаркетом.

Про це пише «Слово Діло», посилаючись на «Публічні люди».

Загинули п'ять осіб: пілот і троє пасажирів, а також одна людина на землі. З невстановлених причин літак вибухнув в повітрі, після чого звалився на вантажівку, що стояла поруч з магазином. Водій вантажного автомобіля загинув. Загинули четверо громадян Франції, які перебували в літаку, а також португалець.

До місця падіння повітряне судно пролетіло близько двох кілометрів. Це був двомоторний турбогвинтовий літак американського виробництва «Piper PA-31T Cheyenne II», випущений в 1981 році. У 2013 році власником повітряного судна стала швейцарська компанія «Symbios Orthopédie SA».

Ще три людини отримали незначні травми. Їм надано медичну допомогу.

Влада розслідує інцидент і з'ясовує, що стало причиною авіакатастрофи. Не виключено, що мова йде про відмову техніки. У всякому разі, саме про це свідчать слова очевидців про те, що літак вибухнув в повітрі. Гасінням пожежі, яка спалахнула після падіння літака, займалися 50 пожежних. У рятувальній операції брали участь 18 транспортних засобів. Президент країни Марселу Ребелу де Соуза прибув на місце катастрофи.

Нагадуємо: Кашкайш - місто і морський порт, центр однойменного муніципалітету в складі округу Лісабон. Розташований в 25 км на захід від центру Лісабона на березі Атлантичного океану.

Відмітимо, що Збройні сили Латвії виявили у своїх берегів російські субмарини і корабель підтримки субмарин.

Також зазначимо, що американська авіакомпанія United Airlines знову опинилася в центрі скандалу після того, як зняла з рейсу молоду пару, яка пересіла на вільні місця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: