Екс-голова податкової Луганській області не вніс 15 мільйонів застави і чекає на арешт

Читать на русском
Керівник податкової Луганській області часів Януковича Олександр Антипов не вніс 15 мільйонів гривень застави, прокуратура просить заарештувати його.

Керівник податкової Луганській області часів Януковича Олександр Антипов не вніс 15 мільйонів гривень застави, прокуратура просить заарештувати його.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку головного військового прокурора України Анатолія Матіоса в Facebook.

«О 9.00 ми здаємо в Печерський суд міста Києва клопотання про зміну на більш суворий (арешт) запобіжний захід для колишнього голови ДПА в Луганській області підозрюваного Антипова», – написав Матіос.

При цьому він зазначив, що Антипов не вніс у встановлений термін заставу в розмірі 15 мільйонів гривень, хоча під час обшуку у нього вдома було вилучено 4 мільйони доларів готівкою.

Також Матіос повідомив, що ввечері 30 травня Антипову повідомили про нову підозрі по ч.3 ст. 209 Кримінального кодексу – «легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом».

Нагадаємо, 24 травня співробітники Національної поліції спільно з військовими прокурорами проводять більше 400 обшуків у податківців на території 15 областей України в рамках одномоментної антикорупційної операції: були затримані 23 колишніх і чинних чиновника, в тому числі і Антипов.

25 травня Печерський райсуд столиці дозволив Антипову вийти під заставу в розмірі 15 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: