Останньому із затриманих екс-податківців обрано запобіжний захід

Читать на русском
Суд обрав запобіжний захід останньому із 23 затриманих екс-податківців - арешт з правом застави у розмірі 10 млн гривень.

Суд обрав запобіжний захід останньому із 23 затриманих екс-податківців - арешт з правом застави у розмірі 10 млн гривень.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає «Слово і Діло».

«Крайній на цей період часу, не порушуючи строку затримання 72 години затриманий нами 23-тій екс-податківець арештований судом з правом застави в розмірі 10 млн грн. Військові прокурори зробили свою роботу тихо, належно, без лементу і завдяки гелікоптерам, які люб" язно доставили всіх до Києва) правда отримали когнітивний дисонанс у домашніх кабінетах екс податківців)», - написав Матіос.

Масові затримання екс-податківців: кого і за що заарештували, а кого – відпустилиОперативна ситуація з масовими затриманнями колишніх податківців: кого залишили під арештом, а кого випустили і на яких умовах? Інфографіка від «Слова і Діла».

Як повідомляє «Українська правда», йдеться про екс-голову податкової Солом'янського району Києва Анатолія Яценка.

Нагадаємо, 24 травня в 15 областях України пройшла антикорупційна операція, в якій було задіяно близько 2 000 поліцейських, 500 прокурорів, проводилися 450 обшуків. За словами Арсена Авакова, гальна сума застави за затриманих протягом спецоперації 23 колишніх податківців становить 350 мільйонів гривень, сім з них перебувають під арештом.

Також сьогодні, 26 травня, суд обрав запобіжні заходи ще для чотирьох екс-податківців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: