У Міноборони назвали кількість офіцерів запасу, яких призвуть в армію

Читать на русском
У Міноборони заявили, що кількість призваних офіцерів запасу в 2017 році буде невеликоюі складе кілька десятків людей на область.

У Міноборони заявили, що кількість призваних офіцерів запасу в 2017 році буде невеликоюі складе кілька десятків людей на область.

Про це розповів представник управління Збройних сил зі зв'язків з громадськістю Юзеф Венскович, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

За його словами, кількість призваних офіцерів запасу буде невеликою.

«Якщо розділити ту кількість осіб, яких призиватимуть, на 25 адміністративних одиниць, то будуть десятки з області. Тобто, незначна кількість», – сказав Венскович.

При цьому він зазначив, що за останні сім років в Україні 70 тисяч осіб первинного офіцерського складу отримали військову підготовку в навчальних закладах, але не служили.

Нагадаємо, 30 травня міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про призов офіцерів запасу в 2017 році, який вступить в силу після того, як його завізують в Мін'юсті. Строк служби призваних офіцерів складе 18 місяців.

18 травня Верховна Рада змінила закон про призов на військову службу: органи місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ, навчальних закладів повинні сповіщати призовників про їх виклик у військкомати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: