Захист Насірова готує позов до Європейського суду

Читать на русском
Захист Романа Насірова приступив до підготовки позову до Європейського суду з прав людини. Адвокат відчуває себе впевнено.
Роман Насіров

Захист тимчасово відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби України Романа Насирова готує позов до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ).

Відповідну заяву адвоката Ігоря Степанова опубліковали на сторінці захисту в Facebook, пише «Слово і Діло».

Б'ється як риба об лід. Що світить Миколі МартиненкуВарто віддати належне Миколі Мартиненку – від картатої ковдри він відмовився одразу. Адвокати рапортують, що клієнт готовий до судового розгляду: тобто почуває себе нормально, штучного дихання не потребує. Це вигідно відрізняє Мартиненка від Насірова.

«До Європейського суду ми готуємо документи. Максимальна кількість процесуальних порушень. Кількість порушень і так вже зашкалює, це все буде відправлено туди (в ЄСПЛ - ред.) І суд дасть оцінку», - сказав Степанов.

Адвокат зазначив, що захист почувається впевнено.

«Чим більше ми наберемо процесуальних порушень, тим сильніше у нас буде позиція», - сказав Степанов.

Нагадаємо, що раніше Насіров скаржився, що в ході обшуків у його сім'ї вилучили останні гроші, і тепер його дружині і дітям нема за що жити.

Відмітимо, що в САП повідомили, чи мають законне походження гроші для застави Насірова.

А сьогодні, 27 квітня,Солом'янський районний суд міста Києва подовжив на 60 діб запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 100 млн грн для Романа Насірова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: