Суд подовжив запобіжний захід підозрюваному у справі ОГХК

Читать на русском
Київський суд ухвалив рішення про продовження покладених зобов'язань на екс-заступника директора ОГХК Юрія Перцева

Солом'янський районний суд міста Києва подовжив запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави в 12,5 мільйонів гривень, яка була внесена, колишньому заступнику директора державного підприємства «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» Юрію Перцеву на 60 діб.

Відповідне рішення було ухвалено суддею Сергієм Коробенком ще 17 травня, повідомляє «Слово і Діло».

«Клопотання задовольнити. Подовжити термін дії обов'язків, передбачених ч. 5 ст. 194 КПК України, покладених на підозрюваного, терміном на 60 днів, у межах терміну досудового розслідування, до 15 липня 2017 року включно», – йдеться в рішенні.

Таким чином, на Перцева були покладені такі зобов'язання: прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду із встановленою періодичністю; не відлучатися із населеного пункту, в якому він проживає, без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та роботи; здати на зберігання детективу свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну та носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, у САП підтвердили інформацію про вихід під заставу глави ОГХК Руслана Журила.

Раніше НАБУ затримало голову правління ОГХК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: