НАБУ затримало працівника суду, який за гроші «зливав» інформацію про обшуки

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро України розповіли про затримання співробітника суду, який за гроші поширював рішення судів.

Детективи Національного антикорупційного бюро України затримали співробітника суду, який за гроші «зливав» інформацію про санкції на майбутні обшуки правоохоронців.

Про це на парламентських слуханнях про антикорупційної політики заявив директор НАБУ Артем Ситник, повідомляє «Слово і Діло».

«Щойно мені повідомили, що затримали співробітника суду, який за гроші «зливав» інформацію по санкціям на обшуки, отримані в судах», – зазначив Ситник.

За його словами, співробітники Бюро давно намагаються затримати даного співробітника. Ситник пояснив, що затримана брала рішення з закритої частини реєстру і передавала зацікавленим особам.

«Ця справа (рішення по якій спробувала передати затримана – Ред.) стосувалася одного з великих земельних олігархів. Сьогодні була затримана дана співробітниця при передачі роздруківок із закритого реєстру судових рішень про обшуки на підконтрольних йому (олігархові – Ред.) підприємств», – додав директор Бюро.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко прокоментував кримінальну справу проти першого заступника директора НАБУ Гізо Углави.

Раніше ГПУ почала розслідування проти заступника Ситника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: