НАБУ оприлюднило відео обшуків в Окружному адмінсуді Києва

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро відреагували на звинувачення в порушеннях при проведенні слідчих дій у приміщенні столичного Окружного адмінсуду.

Обшуки в приміщенні Окружного адміністративного суду Києва і за місцем проживання голови суду Павла Вовка були санкціоновані і проводилися в рамках розслідування кримінальної провадження, зареєстрованого 9 грудня 2016 року на підставі аналізу його електронної декларації за фактом можливого незаконного збагачення.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Перед початком обшуку детектив НАБУ представився і пред'явив заступнику керівника апарату Окружного адмінсуду рішення слідчого судді, що було зафіксовано на відео, фрагмент якого НАБУ публікує», – йдеться в повідомленні.

Жодних порушень при здійсненні слідчих дій в Окружному адмінсуді Києва не булоNABU

За словами прес-служби НАБУ, звинувачення судді Окружного адмінсуду Києва в «правовому свавіллі» і «тиску» збоку детективів Бюро безпідставні.

«Будь-які заяви про можливий зв’язок між слідчими діями НАБУ та адміністративними провадженнями ОАСК щодо діяльності Бюро, зокрема зі справою щодо оскарження призначення першого заступника директора Національного бюро Гізо Углави, є безпідставними. Розслідування за фактом незаконного збагачення голови ОАСК розпочато детективами НАБУ 9 грудня 2016 року. Тоді як справа щодо оскарження призначення Гізо Углави зареєстрована в ОАСК 11 квітня 2017 року», – додали у відомстві.

Нагадаємо, у НАБУ підтвердили проведення обшуків в Окружному адмінсуді Києва.

Раніше ЗМІ повідомили про обшуки в Окружному адмінсуді Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: