У Кличка полічили кількість незаконних літніх майданчиків

Читать на русском
З 1200 літніх майданчиків кафе і ресторанів у столиці лише 300 працюють законно, тобто уклали угоду з Департаментом містобудування та архітектури про сплату пайової участі.

У Києві встановлено близько 1200 літніх майданчиків кафе та ресторанів, однак лише 300 з них — законні.

Про це заявив перший заступник директора Департаменту міського благоустрою Тарас Панчій, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на КМДА.

«Лише 300 літніх майданчиків із 1200 працюють законно», - сказав Панчій.

Він пояснив, що власники цих майданчиків уклали угоду з Департаментом містобудування та архітектури про сплату пайової участі.

«Решту, що ведуть незаконний бізнес, прибиратимемо зі столичних вулиць», – сказав чиновник.

Три роки після виборів мера Києва: які передвиборчі обіцянки встиг виконати КличкоМіський голова Києва Віталій Кличко реалізував 41 відсоток власних передвиборчих обіцянок, іще 16 відсотків він провалив.

Він також додав, що у Києві залишилося близько 1,5 тисячі незаконних МАФів і трохи більше 1200 незаконних засобів пересувної торгівлі (автолавок, автівок із продажу їжі).

«Нещодавно ми провели тендер, за підсумками якого до «Київблагоустрою» доєдналась підрядна організація. Відповідно, кількість демонтажів незаконних тимчасових споруд відчутно збільшиться», – сказав Панчій.

Нагадаємо, у квітні Київська міська рада ухвала за основу проект рішення про обов'язкове використання української мови в рекламних оголошеннях та вивісках, меню в кафе та ресторанах, а також у сфері послуг.

Також в КМДА розповіли, якою буде нова гілка метро на Троєщину.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: