Під час обстрілу бойовиками Новолуганського зайнялася ферма

Читать на русском
У Новолуганському продовжує працювати група спостереження СЦКК, інші наслідки обстрілу з'ясовуються.
Бойовики обстріляли Новолуганське

Близько п'ятої години ранку 30 травня бойовики обстріляли сільгосппідприємство «Бахмутський аграрний союз» у населеному пункті Новолуганське.

Про це повідомляє українська сторона СЦКК, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 29 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 29 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За цією інформацією, бандформування застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю великого калібру. «В результаті попадання декількох 120-мм мін було пошкоджено дві свиноферми. На одній з них виникла пожежа, яка вже ліквідовано. На щастя, серед працівників господарства постраждалих немає», - йдеться в повідомленні.

У Новолуганському продовжує працювати група спостереження СЦКК, інші наслідки обстрілу з'ясовуються.

Нагадаємо, що станом на 29 травня російсько-окупаційні сили продовжували обстрілювати позиції українських військ з застосуванням заборонених Мінському озброєнь: з початку доби зафіксовано 16 обстрілів, втрат не було.

А російсько-терористичні війська активно застосовують заборонену Мінському ствольну артилерію і все частіше використовують безпілотники для коригування її вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: