У Міноборони порахували кількість загиблих та поранених українських воїнів цього року на Донбасі

Читать на русском
Лише в 2017 році на Донбасі загинуло 98 наших українських військових..., понад 800 поранено..., зафіксовано понад 1100 фактів порушення режиму тиші.

З початку 2017 року на війні на Донбасі загинули 98 українських військових, понад 800 отримали поранення.

Про це під час виступу на конференції в Грузії заявив представник Міноборони України Андрій Петренко, повідомила Ірина Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці, передає «Слово і Діло».

«Лише в 2017 році на Донбасі загинуло 98 наших українських військових..., понад 800 поранено..., зафіксовано понад 1100 фактів порушення режиму тиші», - написала вона.

Нагадаємо, у грузинському Тбілісі стартувала 63 сесія Парламентської асамблеї НАТО. Її учасники два дні працюватимуть у комітетах, а 29 травня на засіданні виступлять спікер Верховної Ради Андрій Парубій та голова парламенту Грузії Іраклій Кобахідзе.

26 травня російсько-окупаційні війська 61 раз обстріляли позиції сил АТО із застосуванням важкої артилерії: двоє українських бійців отримали поранення.

Раніше Геращенко заявила, що Україна наполягає на тому, щоб 24 травня було визначено остаточний список заручників і остаточна дата їхнього звільнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: