Бойовики перекидають до Луганська боєприпаси до РСЗВ «Град» і «Смерч» – ІС

Читать на русском
Російсько-окупаційні сили перекинули до Луганська вісім вантажівок з боєприпасами до РСЗВ Град та Смерч.

Російсько-окупаційні сили перекинули до Луганська вісім вантажівок з боєприпасами до РСЗВ «Град» та «Смерч».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку народного депутата, координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука.

«З боку Сорокино (кол.Краснодон) у напрямку до Луганська зафіксовано перекидання окупантами боєприпасів до РСЗВ «Смерч» і «Ураган». У колоні спостерігалося 8 Уралов і КАМАЗів з боєприпасами до даних систем озброєння. Колона рухалася у супроводі «правоохоронців ЛНР», – написав він.

Бойовики понад півсотні разів обстріляли сили АТО 23 травняУ прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 23 травня.

Крім того, за даними ІС, в так званій «ЛНР» формують дві партії бойовиків для участі в бойових діях в Сирії, причому обов'язковою вимогою для них є наявність українського паспорта, а документи «Л/ДНР» мати при собі заборонено.

Нагадаємо, 23 травня в Головному управлінні розвідки Міноборони розповіли, що окупаційна влада в ОРДЛО намагається всіма силами заважати виїзду молоді з територій «республік».

22 травня в ІС розповіли, що бойовики в «ЛНР» вигадали новий спосіб мобілізації населення перед «загрозою українських ДРГ» і дискредитації ЗСУ та українських спецслужб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: