ЗНО-2017: 33 людини не допустили на тест з англійської мови

Читать на русском
20 учасників не змогли потрапити в пункт тестування через те, що запізнилися, ще 13 - через Зіа відсутність одного з обов'язкових документів.
Учасники ЗНО не потрапили на тест з англійської через порушення

На тест Зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови не допустили 33 людини.

Як розповіли в Центрі оцінювання якості освіти, 20 учасників не змогли потрапити до пункту тестування через запізнення, ще 13 - через відсутність одного з обов'язкових документів, «Слово і Діло».

Тест з англійської мови пройшов у понеділок, 29 травня. У вівторок, 30 травня, в УЦОЯО пообіцяли опублікувати правильні відповіді по даному тесту ЗНО.

Нагадаємо, у вівторок, 23 травня, завершилося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, перше в 2017 році. Центр оцінювання якості освіти підбив підсумки першого туру ЗНО в Україні.

Український центр оцінювання якості освіти також опублікував правильні відповіді на перший тест ЗНО з української мови та літератури.

ЗНО: які предмети найчастіше обирають учасники в областяхЛідером за відсотком учасників ЗНО, які складатимуть українську мову і літературу, є Кіровоградщина – 99,84%.

У четвер, 25 травня, відбулося тестування з іспанської, французької та німецької мов. Кожне з них складалося з трьох завдань.

Основна сесія ЗНО триватиме до 16 червня.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада ухвалила закон щодо інклюзивної освіти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: