В Україну приїде міністр освіти Китаю

Читать на русском
Влітку міністр освіти Китаю відвідає Україну. На 23 червня заплановано проведення засідання українсько-китайської підкомісії.

Влітку міністр освіти Китайської Народної Республіки (КНР) Баошен Чень планує відвідати Україну і провести переговори з міністром освіти України Лілією Гриневич.

Про це повідомляє прес-відділ Міністерства освіти і науки України, передає «Слово і Діло».

«Приїзд міністра освіти Китаю безсумнівно стане хорошим шансом обговорити розширення форм співпраці між нашими країнами. В рамках проведення підкомісії ми також плануємо організувати форум ректорів університетів Китаю і України, щоб наші вузи змогли налагодити прямі контакти і домовитися про конкретні проекти», - розповіла Гриневич.

ЗНО: які предмети найчастіше обирають учасники в областяхЛідером за відсотком учасників ЗНО, які складатимуть українську мову і літературу, є Кіровоградщина – 99,84%.

На 23 червня заплановано проведення засідання українсько-китайської підкомісії з питань освіти, на якому планує бути присутнім Баошен Чень.

Раніше повідомлялося, що в Україні для впровадження нового стандарту початкової школи перевчать 25 тис. вчителів.

Лілія Гриневич обіцяє, що в 2017 році 25 тисяч вчителів пройдуть через систему підвищення кваліфікації. Всі її обіцянки доступні за посиланням.

Які предмети найчастіше вибирають учасники ЗНО в областях - в матеріалі за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: