НАТО продовжить зміцнювати партнерство з Україною

Читать на русском
Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що альянс продовжить надавати практичну та політичну підтримку Україні.

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що альянс продовжить надавати практичну та політичну підтримку Україні.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Що стосується України, було чітко сказано багатьма членами НАТО, і альянс виступає в підтримку того, що ми будемо продовжувати зміцнювати наше партнерство з Україною, надавати практичну та політичну підтримку», - заявив він у четвер, 25 травня, на прес-конференції в Брюсселі.

Генсек НАТО зазначив, що члени альянсу також висловилися на підтримку тим зусиллям, які приведуть до виконання мінських угод, особливо в тому, що стосується забезпечення доступу для міжнародних спостерігачів.

Климпуш-Цинцадзе пояснила, чому Україна не готова до членства в НАТОКлимпуш-Цинцадзе заявила, що наразі пріоритетом є досягнення критеріїв, стандартів НАТО, і саме на цьому Україна фокусується через всі наявні інструменти.

Як повідомлялося, лідери держав НАТО ухвалили рішення про вступ військового блоку в коаліцію з боротьби з бойовиками терористичного угрупування «Ісламська держава».

Раніше Дональд Трамп закликав НАТО зосередитися на погрозах з Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: