З Польщі запустять ще один прямий рейс до Львова

Читать на русском
Аеропорт польського міста Бидгощ веде переговори зі Львовом про налагодження авіасполучення, яке можуть запустити з кінця липня.

Аеропорт польського міста Бидгощ веде переговори зі Львовом про налагодження авіасполучення, яке можуть запустити з кінця липня.

Про це інформує wyborcza.pl, пише «Слово і Діло».

«Поки не можу нічого підтвердити, тривають переговори з авіаперевізником», - заявив представник аеропорту з міста Бидгощ Артур Недзвецький.

Інформацію про початок авіасполучення Бидгощ-Львів з кінця липня оприлюднила представник Вищої школи економіки з Бидгоща Марта Сікора.

За інформацією видання, промо квитки за цими авіасполученням коштували б близько 100 злотих (600 грн).   Газета відзначає, що в місті та регіоні вчиться багато студентів з України, а також працюють понад 10 тис. осіб.

Перспективним цей напрям в Польщі називають також і в контексті початку функціонування з червня безвізового режиму між Україною та ЄС.

Порошенко обіцяє залучити в Україну нові лоукостиСьогодні в Україні триває робота із залучення лоукостів, який зроблять авіаперельоти для українців за прийнятними цінами.

Нагадаємо, ірландська авіакомпанія Ryanair офіційно запустила продаж квитків на свої рейси зі стикуванням.

Так само повідомлялося, що турецький лоукостер збільшить частоту польотів з України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: