Порошенко обіцяє залучити в Україну нові лоукости

Читать на русском
Сьогодні в Україні триває робота із залучення лоукостів, який зроблять авіаперельоти для українців за прийнятними цінами.

Сьогодні в Україні триває робота із залучення лоукостів, який зроблять авіаперельоти для українців за прийнятними цінами.

Президент Петро Порошенко повідомив, що розроблена програма із залучення лоукостів в Україні.   «Ми робимо абсолютно скоординовану програму із залучення в Україну великої кількості авіакомпаній, так званих лоукостів, які дадуть можливість за кілька десятків євро організувати квиток в обидва боки», - сказав він в інтерв'ю телеканалу 1+1 в четвер увечері, пише «Слово і Діло».

  За словами президента, чимало бюджетних авіакомпаній вже бачать Україну як дуже перспективний ринок з дешевими квитками.

Раніше повідомлялося, що у вересні найбільша бюджетна авіакомпанія Європи ірландська Ryanair почне польоти з Києва та Львова в Лондон.

Авіаподорожі Порошенка коштуватимуть українцям 35 мільйонівНерегулярні авіаційні перевезення офіційних делегацій на чолі з українським президентом Петром Порошенком у 2017 році коштуватимуть понад 35 млн гривень.

Нагадаємо, міжнародний аеропорт Бориспіль планує знизити ціни на авіаквитки за рахунок надання знижок на перельоти.

Також міністр інфраструктури Омелян анонсував створення української авіакомпанії, яка складе конкуренцію МАУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: